Detta är ett det exemplar vi har haft i vår butik. Det är i mycket fint skick och vi lämnar full garanti på funktionaliteten.


Korg är mästare på workstations och har många år legat i framkant när det gäller bl a arpeggios. Krome är något enklare än flaggskeppet Kronos men slår ändå de gamla trotjänarna Triton och Trinity som för många är måttstocken på hur en workstation skall fungera och låta.

Man får otroligt mycket funktioner och ljud för pengarna, t ex en 7-tums touchskärm med färg, självklart sequencer, arpeggios och patterns. Man kan göra stora kompexa ljud i många lager och den har Korgs smarta flerfunktions-rattar för att snabbt i realtid jobba med filter, resonans, tempo, attack osv.

Detta är den lätta klaviaturen med 61 tangenter, bra standard synth-klaviatur med anslagskänslighet. Krome finns också i en 73-tangentersversion och en med 88 vägda tangenter (NH-klaviaturen som bl a finns i pianot SP280).

Produktdetaljer
Anslutningar 2 st Main out (R + L) Hörlur ut Sustain-pedal (half pedaling stöds) Switch-pedal (valbar funktion) Expression-pedal (valbar funktion) SD-kortläsare USB-midi Midi in/ut
Mått Bredd: 1,027 mm Djup: 313 mm Höjd: 93 mm Vikt: 7,2 kg
Specifikationer 120 rösters polyfoni 3,8 GB minne 16 samtida ljud 5 insert-effekter och 2 master-effekter samt 1 total-effekt 16 spårs sequencer 128 låtar 210 000 midi-events Joystick SW1- och SW2-knappar 4 realtids-knoppar

Skriv ett omdöme

OBS: HTML översätts ej!
    Dåligt           Bra

Korg Krome 61 - Demo-ex

  • Tillverkare: Korg
  • Produktkod: Krome 61 - Demo-ex
  • Tillgänglighet: 1
  • 6 900kr

  • Exkl moms: 5 520kr