Byt piano

Vi upprepar förra sommarens uppmärksammade kampanj där ni som köper ett nytt digitalt piano ur sortimentet nedan får fri bortforsling och återvinning av ert gamla uttjänta akustiska piano.

Självklart levererar och monterar vi samtidigt ert nya piano och visar de grundläggande funktionerna. Alla modeller finns att provspela i vår visningslokal på Tröingeberg i Falkenberg.

Ert gamla piano återvinner vi på bästa sätt. Är det i dålig skick "källsorterar vi det", dvs delar upp metall, trä och övrigt och återvinner. Är det fint men dåligt rent mekaniskt kan vi göra om möbeln, t ex enligt bilden till höger.

Villkoret för detta är att ni och pianot befinner sig i Halland eller västra Småland, att det står i markplan eller kan tas med hiss och att eventuell trappa till markplan är så att vi kan lägga bjälkar som pianot kan glida ned för. Är ni osäkra så skicka gärna en bild eller kontakta oss på telefon. Vid utnyttjande av öppet köp (14 dagar enligt lagen om distansköp) drar vi av en frakt- och hanteringskostnad på 2 500 kr och ni kan inte få ert gamla piano tillbaka.

För frågor, provspelning eller bokning, ring: 0346 - 69 00 31 eller maila: order@klaviatur.se


Kurzweil CUP320 - Rosewood

Kurzweil CUP320 - Rosewood

Ett riktigt stiligt möbelpiano för den mer krävande hemmaanvändaren, en skola eller annan offentlig ..

24 500kr Exkl moms: 19 600kr

Kurzweil MP120 - vitt

Kurzweil MP120 - vitt

Möbelpiano för den kräsne hemmaanvändaren som uppskattar en riktigt bra klaviatur och Kurzweils bäst..

17 990kr Exkl moms: 14 392kr

Kurzweil MPG200

Kurzweil MPG200

Fin och lyxig flygel med mycket bra klaviatur, Fatars TP-40 GH, i grunden samma klaviatur som i t ex..

55 000kr Exkl moms: 44 000kr

Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)