Studio

StudiobildVi har under många år i olika stor omfattning bedrivit studioverksamhet i olika lokaler och rum. Från halva sovrummet i Mats 2:a i Varberg via en lokal hos Kosmonaut till den kombinerade studion och visningsbutiken i villan.

Sedan butiken flyttade ner till Köpmansgatan har vi byggt upp en ny musikstudio i ”Birgers bunker” på Tröingeberg. Namnet har den fått eftersom den ligger på Birgers väg och för att den är helt byggd i sten och betong. Till och med urberget syns och utgör en naturlig diffusor. Det är precis som tidigare i första hand en produktionsstudio, men vi har nu också möjlighet att spela in ett trumset, en vokalensemble och även mindre band.

Vi har goda möjligheter att från vår studio livestreama konserter på t ex Facebook och YouTube.

Nedan ser ni exempel på vad vi har skapat. Vissa saker är inspelade på andra platser och mixade hos oss och vissa är gjorda helt i vår studio. Alla inspelningar med många körsångare som Gospel Bliss och MMM är förberedda i vår studio. Sedan är sången inspelad på annan plats, oftast församlingshem eller kyrkor. Det är sedan mixat och producerat i vår studio.