Studio

StudiobildVi har under många år i olika stor omfattning bedrivit studioverksamhet i olika lokaler och rum. Från halva sovrummet i Mats 2:a i Varberg via en lokal hos Kosmonaut till den kombinerade studion och visningsbutiken i villan.

Hösten 2022 flyttade studion ytterligare en gång då Klaviatur tog över driften av Badhuset. Vi har fått en mycket fin mixplats och kan göra härliga akustiska inspelningar i Badhusets stora sal, t ex körer eller ensembler. För trummor eller andra inspelningar som mår bra av ett mera dämpat rum flyttar vi lätt grejerna till Birgers Bunker på Tröingeberg där vi ännu bättre kan skräddarsy inspelningsmiljön med diffusorer och skärmar.

Däremot kan ni inte hyra vår studio för att själva jobba med inspelningar och producera fram låtar, vi har inte den möjligheten varken tidsmässigt eller praktiskt då lokalerna även används som kontor, konserter, körövningar osv.

Nedan ser ni exempel på vad vi har skapat. Vissa saker är inspelade på andra platser och mixade hos oss och vissa är gjorda helt i vår studio. Alla inspelningar med många körsångare som Gospel Bliss och MMM är förberedda i vår studio. Sedan är sången inspelad på annan plats, oftast församlingshem eller kyrkor. Det är sedan mixat och producerat i vår studio.