Konserter

Pianohjältar tolkar Ted Gärdestad – Hwitans trädgård 2019

Hela Klaviaturs affärsidé bygger på att vi i grunden är musiker som aktivt spelar och framträder inför publik och spelar in och ger ut musik. Det ger oss en trovärdighet men framför allt en trygghet när vi sedan skall rekommendera rätt instrument för våra kunder, vi har provat dom och vet hur dom fungerar i verkligheten.

Framför allt gör vi mindre konserter för 20-30 besökare i vår musikaffär och de större konserterna under konceptet Pianohjältar. Just Pianohjältar har en egen Facebook-sida där ni kan läsa mera om. Tyvärr har det ju nu under drygt ett år varit svåra tider då vi är upp emot 8 st samtidigt på scenen och det blir då i praktiken omöjligt att få in de pengarna som behövs när publiktaken varit så låga. Men vi hoppas kunna komma ut och spela igen sommaren 2021, det finns hopp… Följ oss gärna på Facebook på denna länken.

Under året som har gått så har vi för att hålla både oss själva och vår publik igång genomfört flera live-streams på YouTube. Alla dessa går att se i efterhand på Klaviaturs YouTube-kanal som du hittar här

När väl biljetter till en konsert vi arrangerar finns kommer ni kunna köpa dom här.

Välkomna med på resan.

Falkenberg GospelFest – Elisa Lindström gästartist, Gospel Bliss och Octava Gospel – Falkhallen 2019