Konserter

Pianohjältar tolkar Ted Gärdestad – Hwitans trädgård 2019

Hela Klaviaturs affärsidé bygger på att vi i grunden är musiker som aktivt spelar och framträder inför publik och spelar in och ger ut musik. Det ger oss en trovärdighet men framför allt en trygghet när vi sedan skall rekommendera rätt instrument för våra kunder, vi har provat dom och vet hur dom fungerar i verkligheten.

Framför allt gör vi mindre konserter för 20-30 besökare i vår musikaffär och de större konserterna under konceptet Pianohjältar. Just Pianohjältar har en egen Facebook-sida där ni kan läsa mera om. Just nu ser vi med stor glädje och förhoppning fram emot 8:e augusti då vi återigen spelar Ted Gärdestad i Hwitans trädgård. Biljetter säljs här på hemsidan, i vår butik på Köpmansgatan 3b, i Grand Hotells reception eller helt enkelt genom att ringa 0346 – 69 00 31 Följ oss gärna på Facebook på denna länken.

Under Corona-perioden har vi för att hålla både oss själva och vår publik igång genomfört flera live-streams på YouTube. Alla dessa går att se i efterhand på Klaviaturs YouTube-kanal som du hittar här

När biljetter till en konsert vi arrangerar finns kommer ni kunna köpa dom genom att klicka här.

Välkomna med på resan.

Falkenberg GospelFest – Elisa Lindström gästartist, Gospel Bliss och Octava Gospel – Falkhallen 2019