Stagepiano med 88 vägda tangenter med hammarmekanik. Med den medföljande fantastiskt välljudande flygeln German D Grand har vi här ett suveränt stagepiano till en överkomlig peng och med en låg vikt (endast 12 kg).

Ljuden är av hög kvalité och det finns 256 förprogrammerade ljud plus 1024 platser för att spara sina egna favoritljud. Bland ljuden finns även Kurzweils Hammond-simulering KB3 som genererar ett Hammond-ljud med alla komponenter som drawbarinställning, percussion, vibrato, leslie osv.

Kurzweil SP6 bygger på principen att man lätt och direkt i farten skall kunna göra en split eller lägga på ett lager. Och det sker dessutom helt sömfritt, man kan t o m byta ljud och det gamla ljudet ringer kvar, en funktion som endast de allra dyraste pianona i värden normalt klarar. För varje lager finns en fysisk volymratt så att man direkt kan ställa in och balansen mellan ljuden.

Vanlig sustainpedal ingår och man kan köpa till Kurzweils volympedal.

Produktdetaljer
Anslutningar Utgångar: 2 st balanserade 6,25 mm tele Hörlur: 1 st 6,25 mm MIDI: In, Ut USB: Midi in och ut. Filöverföring och uppdateringar till PC/Mac USB: För sticka eller hårddisk Sustain-pedal Andra-pedal Kontroll-pedal
Mått Höjd: 14,6 cm Djup: 38,1 cm Längd: 133,4 cm Vikt: 12.4 kg

Kurzweil SP6

  • Tillverkare: Kurzweil
  • Produktkod: SP6
  • Tillgänglighet: 3
  • 11 495kr

  • Exkl moms: 9 196kr

Relaterade produkter

Kurzweil CC1

Kurzweil CC1

Bra expression-pedal som funkar fint både med Kurzweil och Nord (Nordarna får man ställa in på Fatar..

750kr Exkl moms: 600kr

Kurzweil KP-1H

Kurzweil KP-1H

Halfdamper-pedal som gör det möjligt att likt en riktig flygel släppa upp pedalen sakta eller sätta ..

590kr Exkl moms: 472kr

Taggar: synth, piano, stagepiano