Pianohjältar

Sedan 2013 har vi framgångsrikt spelat med konceptet Pianohjältar. De första fem åren gjorde vi blandade konserter i Falkhallen i Falkenberg men valde 2018 att göra en specialkonsert som vi kallade Pianohjältar tolkar Ted Gärdestad och som blev så lyckad så att vi hittills har spelat den 6 gånger för närmare 1000 personer, det var också första gången vi gick utanför kommungränsen med en konsert på Varbergs Teater.

I mars 2020 tog vi oss an Elton John med två välbesökta konserter, den första på Varbergs teater och den andra i Falkhallen Falkenberg. totalt besökte drygt 300 dessa två konserter.

Vi kommer också att spela i trioform, Christina, Jörgen och Mats, på Kaffekalas med Chrix i Köing bygdegård den 22:a april.

Anlita oss

Ni kan anlita oss, hela bandet eller mindre del, för underhållning vid företagsevenemang, konsert eller kanske som en överraskning på en fest. Vi spelar vår musik, men vi bestämmer tillsammans var ni vill ha fokuset. På vår repertoar finns allt ifrån Benny Anderssons orkester och Adele till Meatloaf och Deep Purple.


Det finns inga produkter i denna kategori.