Vår historia

2012 - Klaviatur i Halland AB bildas av Helén Hellenäs och Mats Börjesson som en följd av att vi tillgång till en butikslokal samtidigt som vi fick möjlighet att börja sälja Nords fantastiska instrument.

2016 - Vi kände att vi ägnade mer tid åt att passa en butik än att verkligen ta hand om kunder och bestämde oss för att flytta ihop alla verksamheter, butik, studio och kontor i en och samma lokal vilket blev hemma i vår villa. Det var ett mycket lyckat lyft, vi sparade flera kostnader och kunde fokusera på att ta hand om kunder både på nätet, via telefon och fysiskt på plats. Omsättningen ökade och för första gången gick företaget med vinst.

2020 - Vi letar upp en tom lokal för att under två helger ha en pop-up-butik men blir så förtjusta i lokalen så att butiken blir permanent. Härifrån kan ni nu bedriva allt utom studiobiten. Men flytten gör även att studion utvecklas då den flyttar ner i vår källare, Birgers bunker, där  utrymmena är större och akustiken bättre.

2021 - Första leveransen av Dexibells instrument direkt från tillverkaren i Italien anläder och en ny era inleds där vi blir en av få i Sverige med detta premium-märke.