Sekretess

När du betalar kan du välja tre alternativ:

Gäst

Du behöver ange dina uppgifter för att vi skall kunna verifiera vem du är och vart sakerna skall skickas. Dessa uppgifter sparas i vårt orderhanteringssystem och behöver finnas där för att vi skall kunna hantera ev garanti, ångerrätt mm.

Men vi kommer aldrig använda uppgifterna i marknadsföringssyfte och vi kommer aldrig dela ut dom till tredje part eller sälja dom vidare.

Skapa konto

Att skapa ett konto har flera fördelar. Framför allt slipper du skriva in alla uppgifter igen när du kommer tillbaka, kanske för att beställa nya saker, för att se en tidigare beställning, för att ställa frågor till oss mm. Dessa uppgifter lagras hos oss men vi kan aldrig se ditt lösenord. Vi kommer aldrig att dela ut dessa uppgifter till tredje part eller sälja dom vidare.

Logga in

Har du en gång skapat ett konto kan du nästa gång bara logga in med e-postadress och lösenord så läses alla övriga uppgifter in.

GDPR-info

Har ni skapat konto hos oss anser vi även att ni har godkänt att vi, i ytterst måttlig omfattning, kan komma att skicka information till er eller kontakta er av andra skäl (t ex om viktiga uppgraderingar släpps). Vill ni helt strykas från vårt system så skicka bara ett mail eller ring, men tänk då på att bevisningen vid reklamation eller garantiärende helt ligger på er, dvs spara kvitton.

Har ni gjort ett köp utan att skapa konto, dvs checkat ut som gäst, behöver vi ändå lagra informationen om er för att t ex underlätta garantiärenden. Men vi kommer aldrig kontakta er i något annat ärende än just det köpet ni har gjort. Vill ni att vi totalt raderar all information om er så säg till med ett mail eller samtal så gör vi det omgående.