Vi har anpassat detta exemplar med vita ringar och huvudband samt stjärnor på sidorna. Det är original-tillbehör och vi skickar även med de svarta originaldelarna om ni skulle tröttna på det vita. I övrigt är det en helt ny lur med full garanti.

Lättdriven (80 ohm) sluten studiohörlur med valbart ljud och utseende. 

Custom Studio har en sluten design med enastående ljudkvalitet tack vare dess professionella 80 ohms element. Hörluren är handgjord i Tyskland med de bästa tillgängliga komponenterna vilket garanterar lång livslängd.
 
Custom Studio har fyra olika ljudprofiler som kan väljas via ett reglage på vardera hörlur. Detta gör att du själv kan välja ljudkaraktär efter eget tycke och smak. I första läget skärs basen bort men väljer du fjärde läget så får du en kraftig basökning på 20dB.
 
Man kan även välja hörlurens utseende. Välj mellan flera olika designer och byt enkelt delar själv. I grundutförande är hörluren helt i svart - Två svarta ringar, två svarta plattor i aluminium med bild på ljudvåg, ett svart huvudband, svarta öronkuddar i velour och en svart spiralkabel

Produktdetaljer
Specifikationer Design: Sluten Impedans: 80 ohm Frekvensomfång: 5 Hz - 35,000 Hz Ljudnivå: 96 dB Konstruktion: Omslutande öronkåpor Kabel: Spiralkabel Kontakt: 3,5 mm tele + 6,35 mm adapter Vikt: 287 g

beyerdynamic Custom studio - Vit

  • Tillverkare: beyerdynamic
  • Produktkod: Custom studio
  • Tillgänglighet: 1
  • 1 750kr

  • Exkl moms: 1 400kr

Taggar: hörlurar