Allmänna villkor

De olika betalningssätten

Vid Kortbetalning med PayEx kommer ni att skickas vidare till PayEx hemsida där ni säkert anger era kortuppgifter och bekräftar betalningen. Efter godkänd eller misslyckad/avbruten betalning kommer ni tillbaka till vår sida för bekräftelse.

Vid Faktura/Delbetalning med PayEx anger ni ert personnummer och väljer Faktura eller Delbetalning. PayEx gör en bedömning och vi kan inte påverka PayEx beslut utan måste bara följa deras utslag.

Vid BankGiro-betalning är inga andra parter än ni och vi inblandade. Ni betalar summan till vårt BankGiro-nummer, vi ser betalningen först nästa bankdag (betalar ni fredag eftermiddag ser vi betalningen först under måndagen om det är en helgfri dag).

Ångerrätt

Enligt lag har privatpersoner rätt att inom 14 dagar från mottagen beställning ångra sitt köp. Ni skall då återsända varan i ursprungligt skick med alla tillbehör och delar som följde med. Originalkartongen skall bifogas och ni står för frakten samt bokning och hantering av denna. Kontakta oss innan ni skickar, vi hjälper er gärna att få till en så bra lösning som möjligt, men ansvaret ligger på er. Vid retur av skadad vara eller om delar saknas har vi rätt att dra av en skälig summa för värdeminskningen. Sedan betalar vi tillbaka vad ni har betalt.