Leveransinfo

Hur skickas min beställning?

Vi levererar för det mesta med DHL inom hela Sverige. Saker under 20 kg och 120 cm skickas till er närmsta Service Point där ni får hämta ut det. Större saker skickas med DHL Hemleverans eller företagspaket, ni kan då antingen välja att få den hemkörd under dagtid eller att själv hämta på terminal.

Tyvärr kan vi inte skicka utanför Sverige annat än i undantagsfall, kontakta oss innan ni lägger er beställning.

Hur lång tid tar det?

Leveranstiden beror på flera parametrar:

  • Om varorna finns i vårt egna lager eller hos våra leverantörers lager
  • Var ni bor, det mesta skickas från Falkenberg och därmed tar det någon extra dag till exempelvis Gotland eller Norrland.

Men i normalfallet brukar beställningar komma fram inom 2-3 arbetsdagar från erlagd betalning. Är snabb leverans viktig för er, ring oss och berätta hur det ligger till så ser vi vad som är möjligt att lova.

Har varorna skadats?

Att kartonger kan repas och ibland även få hål på sig är inte helt ovanligt. Ser ni detta så anmäl redan vid leveransen, ta gärna kort och be den som lämnar ut paketet skriva en notis om detta. Kolla sedan att innehållet inte är skadad. Skulle det vara något fel så kontakta oss omedelbart. En skada måste anmälas till DHL senast 7 dagar efter leverans.

Spara gärna kartonger och annat emballage ifall ni vill utnyttja er ångerrätt (14 dagar) eller behöver åberopa garantin. I båda fallen behöver ni se till att varan kommer till oss. Vid godkänt garantiärende står vi eller grossisten för returfrakten tillbaka till er.